Sretne misli - sretna žena

Većinom pozitivna i uvijek nastojim gledati stvari sa bolje strane, al život uvijek priredi situacije za koje nisam bila spremna i nisam znala kako izaći na kraj sa svom tom hrpom nakupljenih osjećaja, izazova i uvijek sam bila ta koja kasni sa svime - bar sam ja tako mislila! Dok su drugi studirali, radili ili već imali obitelj, ja sam mislila da bi bilo bolje malo putovati i okolo razgledavati druge gradove. Pa sam tako dvije godine čuvala djecu i čistila stanove u Londonu i usput putovala. Nezaboravno iskustvo i ponovila bi sve opet! 

Onda sam se vratila u stvranost i nisam imala pojma što bi radila, a imala sam 27!  

Onda sam poslušala mamu, završila ekonomiju, kao mnogi, i  krenula u svoje radne pobjede.... Zaposlila sam se u banci, jednoj pa drugoj... 

Nije to loše,  jer raditi u banci je velika stvar, pogotovo za roditelje, jer se tako mogu ponosno hvaliti svim susjedima i rodbini da im djete radi u Banci!!  A kako ćeš roditelje razočarati - ne smiješ!!! Ponekad bi osjćala sa to nije TO i da ne pripadam tu, ali gdje bi drugdje mogla raditi, što će reči roditelji, što će reči drugi?! I tako bi se vrtila u krug a da nisam bila ni svjesna da život  juri pored mene, a ja samo stojim na mjestu i u moru svih onih koji su mi se mješali u život uz najbolje želje i uz najbolje savjete izgubila sam sebe... 

Odjednom se probudim sa 34 godine sama, uz jako puno izgubljenih prilika i puno pogrešaka, loših partnera i puno neprospavanih noći... Puno pokušaja i padova i pokušaja i padova, i sad znam da nikada ne treba odustati od svojih snova, sada i imam dvoje predivne djece i divnog muža, baš kako sam ga zamišljala, a sama sam ga privukla :) 

Kako se ono kaže kad ti život da limune, napravi limunadu!!!

Počela sam sa Coachingom, dobrim vibrama i pozitivnim mislima i želim da sve žene ovog svijeta budu sretne, i imaju život kakav žele jer to zaslužuju!!

Zapravo, tu sam samo kako bi pomogla u poticanju vašeg osobnog razvoja, bila mali kamenčić u cipeli koja će vas potaknuti na prvi korak u onome što zaista želite :)

***********************************

Ako ste se tu negdje pronašli u mojoj priči javite mi se....

 

 

N.K.Deutsch