Sretna žena

SRETNA, SMIRENA I ISPUNJENA

Ja sam kćerka, sestra, supruga i mama (ne nužno tim redoslijedom)… i kao većina žena svakodnevno pokušavam svoje obaveze odraditi što bolje i mislim da sam pozitivna i nastojim gledati stvari sa bolje strane, ali život donosi situacije za koje nekad nisam bila spremna i nisam znala kako izaći na kraj sa hrpom nakupljenih osjećaja, izazova i uvijek sam mislila da kasnim sa svime! Dok su drugi studirali, radili ili već imali obitelj, ja sam željela putovati i razgledavati druge gradove. Pa sam tako par godina čuvala djecu i čistila u Londonu da bi mogla putovati. To je nezaboravno iskustvo i ponovila bi sve opet! Onda sam se vratila u stvarnost i nisam imala pojma što bi sama sa sobom!

Pa sam se zaposlila sam se u banci, jednoj pa u drugoj... 

Ponekad bi osjećala sa to nije TO i da ne pripadam tu, ali gdje bi drugdje mogla raditi, što će reći roditelji, što će reći drugi?! I tako bi se vrtila u krug a da nisam bila ni svjesna da život juri pored mene, a ja samo stojim na mjestu i u moru svih onih koji su mi se miješali u život uz najbolje želje i uz najbolje savjete izgubila sam sebe...

Odjednom se probudim sa 34 godine sama, uz jako puno izgubljenih prilika i puno pogrešaka, loših partnera i puno neprospavanih noći... Puno pokušaja i padova i pokušaja i padova, i sad znam da nikada ne treba odustati od svojih snova :)

Kako se ono kaže kad ti život da limune, napravi limunadu :)

Počela sam jednostavno sa pozitivnim mislima i želim da sve žene budu sretne, i imaju život kakav žele, jer to zaslužuju!!

Zapravo, tu sam samo kako bi pomogla u poticanju vašeg osobnog razvoja, bila mali kamenčić u cipeli koja će vas potaknuti na prvi korak u onome što zaista želite :)

*************************************************

Ako ste se tu negdje pronašli u mojoj priči javite mi se....

 

 

N.K.Deutsch