Sretne misli - sretna žena

nešto o  meni...

Kad radiš nešto samo zato jer ti je to izvor prihoda a svaki dan se pitaš kako bi bilo da sam negdje drugdje, e onda je vrijeme za promjenu! 

Ja sam pozitivna i nastojim sve gledati sa bolje strane, al kad se u život umješaju situacije koje jednostavno nisam znala izbjeći, i uvijek sam bila ta koja kasni sa svime - bar sam ja tako mislila! Dok su drugi studirali, radili ili već imali obitelij, ja sam mislila da bi bolje bilo malo putovati i okolo razgledavati druge gradove. Pa tako sam dvije godine čuvala djecu i čistila u Londonu, putovala okolo. Nezaboravno iskustvo i ponovila bi sve opet! 

Onda se vratim u stvranost, a nisam znala kako se bolje snaći i nisam imala pojma šta bi radila, a imala sam 27!  Tada mi je bila bitna samo  sigurnost i novac!

Onda sam poslušala mamu, završila ekonomiju, kao mnogi, i  krenula u svoje radne pobjede.... rad u banci.

Nije to loše,  jer raditi u banci je velika stvar, pogotovo za roditelje, jer se tako mogu ponosno hvaliti svim susjedima i rodbiti da im djete radi u Banci!!  A kako ćeš roditelje razočarati, ne smiješ!!! Ponekad bi osjćala sa to nije TO i da ne pripadam ovdje, ali gdje bi drugdje mogla raditi, šta će reči drugi?! I tako bi se vrtila u krug a da nisam bila ni svjesna da život  juri pored mene, a ja samo stojim na mjestu... 

Odjednom se probudim i imam dvoje  predivne djece, divnog muža, posao u banci i mamu i sestru u istoj kući... :) 

Naravno, to je blagoslov i jako sam zahvalna na tome.... ali  negdje usput sam zaboravila sebe....

Iz kuće ne mogu, muža još volim, djecu isto, i to jako, ali mogu promjeniti svoj posao i svoj život, a da ovaj put mislim malo više na sebe, a ne na to šta će drugi reči :)

Počela sam sa Coachingom, dobrim vibrama i pozitivnim mislima i želim da sve žene ovog svijeta budu sretne, i imaju život kakav žele jer to zaslužuju!!

Zapravo, tu sam samo kako bi pomogla u poticanju vašeg osobnog razvoja, bila mali kamenčić u cipeli koja će vas potaknuti na prvi korak :)

*********************************************

Ako ste se tu negdje pronašli u mojoj priči javite mi se....

 

 

N.K.Deutsch