Sretna žena

SRETNA, SMIRENA I ISPUNJENA

Bolje danas ili bolje sutra?!

Evo pitanje koje me prati, vrti mi se po glavi kad svi govore sutra će biti bolje! A da li će sutra biti bolje i kada će doći to sutra.... a onda stanem na čas i razmislim pa zašto ne bi to bolje sutra počelo već danas!! :)

Pokušajmo na par minuta promatrati djecu kako se igraju i kakao sa srećom, velikom srećom uživaju u malim stvarima! Jedom zagrljaju, jednim škaljanjem i poljpcem, igranjem u pijesku... zadovoljni su! Moja djeca se raspamete kad im dam kikić, kiki bombon im je kao da su dobili milijune na lotu!

Danas sam gledala svoju kćerku, ima četiri godine, dobila je od tate lančić, ona je bila toliko sretna i vesela, pjevala je i plesala i sva je bila važna sa tim lančićem oko vrata da smo ga jedva skinuli kad je išla spavati. Pa mislim si zašto svaki dan ne bi napravila nešto što će mene tako usrećiti, neku malu stvar samo za sebe, a ne moram to nikome reči... samo moja tajna! I svejedno da li je to ujutro da s time započnem dan, ili neki slatkiš iza ručka ili samo 10 min ukradenih u toku dana da nešto ili nekoga kradom pogledam, da se pozabavim sa onim cvijećem koje treba presaditi, da nekog pozdravim, da nekog drugog usrećim... Budite stretni, volite se i recite drugima da ih volite, ja sigurno hoću :)